Preview Mode Links will not work in preview mode

Forenkle er podcasten som erklærer krig mot stress, kaos og uorden ved å utforske alle typer forenkling. Bli med når eksperter og kjendiser deler sine beste hverdagsforenklinger, og avslører hvordan de forenkler innen sitt felt.

 

Aug 22, 2017

Hvordan sover man bedre? En av mine superkrefter har vært søvn. Tidligere kunne jeg legge meg ned og sovne ila. sekunder. Men de siste årene har jeg slitt med insomnia, og har gått på en smell. Derfor vil jeg lære mer om dette.

Denne gangen forenkler jeg søvn sammen med søvnekspert Harald Hrubos-Strøm, som...


Aug 10, 2017

Bertrand Besigye leser Muhammad Alis dikt "ME WE". Med bakgrunnsbilder av et kunstverk som hyller diktet.

Hele samtalen med Bertrand kan du finne i episode 009.


Aug 8, 2017

I denne episoden forenkler jeg i dikt og språk i en samtale med poeten Bertrand Besigye. Hans debuttbok "Og du dør så langsomt at du tror du leverble en bestselger da den kom ut i 1993.

Episodens gadgetanmeldelse er en Mogees! En finurlig liten sak som gjør at man kan bruke nesten alt mulig som et instrument for...


Aug 1, 2017

Episode 009: Samtale med Bertrand Besigye slippes om en uke, tirsdag 8. august. Til denne episoden har jeg laget mye av musikken med en Mogees!

Vi høres! Om du har et minutt til overs, så gå gjerne inn i iTunes og gi meg en rating. Jeg vil sette utrolig stor pris på det :)